Panika - Muck, Desa (knjige, 2021)
Panika je izjemno uspešen roman za odrasle, najbolj brane slovenske pisateljice Dese Muck. Po njem je RTV SLO posnela istoimenski celovečerni film, z glavno igralko Janjo Majzelj (na fotografiji prizor iz filma, foto Miloš Srdić), ki knjigo tudi bere. Hermina Kovačič je o knjigi zapisala "Zelo ženska knjiga o potrebi po ljubezni ali o tem, kako ti moški (če dovoliš) uniči življenje".