Superhighways and the future of public services and citizenship in the information age - Taylor, John (Uporabna informatika (Ljubljana), 1996)
V informacijski dobi je nujno potrebno, da opredelijo ponudniki javnih storitev in izvajalci telekomunikacij potrebno povezovanje svojih dejavnosti. Tako sodelovanje omogoča ponudnikom javnih storitev ustrezno strateško in operativno načrtovanje elektronskih storitev. Izvajalcem telekomunikacij pa zagotavlja globlje razumevanje povpraševanja po razširitvi infrastrukture; ob tem se jasno postavlje tudi vprašanje, kako naj se pokrivajo stroški takih infrastrukturnih naložb.
Keywords: informacisjki sistemi; javni servis; načrtovanje; telekomunikacije