Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče. - Nesbo, Jo (knjige, 2025)
Tretji del priljubljene serije o doktorju Proktorju se začne s predvajanjem zborovskega tekmovanja na norveški televiziji, ki ga gledajo prav vsi. Toda doktorja Proktorja, Lize in Bulleja to niti najmanj ne zanima. Preveč so zaposleni s pomembnejšimi rečmi. Ampak potem se začnejo dogajati čudne stvari in prijatelji posumijo, da ta oddaja le ni tako nedolžna, kot je videti na prvi pogled. So Norvežani hipnotizirani? Je človeštvo v nevarnosti? Ali trije prijatelji lahko ustavijo sovražnike ali pa to pomeni konec sveta?
Keywords: zvočne knjige