Prošnja za stavbno dovoljenje za univerzitetno knjižnico (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1934)
Dopis rektorja univerze mestnemu magistratu.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani