First record of Mantispidae (Neuroptera) from Albania - Dobosz, Roland (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2012)
Prvič so zabeležene najdbe treh vrst zapončic v Albaniji, Mantispa styriaca (Poda), M. perla Pallas in M. aphavexelte Aspöck & Aspöck (Neuroptera: Mantispidae). To je prva objava pojavljanja družine Mantispidae v državi.
Keywords: Albania; Albanija; Mantispa; Neuroptera; new records; nove najdbe