Svetla tema noči - Read, Sally (knjige, 2021)
Sally Read je ob pomoči iskrenih spremljevalcev in navdihu Svetega Duha odkrila, kakšna je njena vloga v Božjem načrtu. V dobi čedalje večjega sekularizma in razočaranja nad Katoliško cerkvijo po razkritjih zlorab nas Sally popelje do bistva Cerkve: do Kristusa in našega hrepenenja, da bi bili blizu njega.
Keywords: elektronske knjige; Read, Sally; Spomini; Spreobrnjenci