Krvno maščevanje - Zidar, Marija (Ekran (Ljubljana), 2014)
Dokumentarec sledi dvema zgodbama krvnega maščevanja, ruralni in urbani. Sodobnih albanskih krvnih maščevanj ne raziskuje kot nerazumljive eksotične tradicije, ampak kot del procesa modernizacije albanske družbe.
Keywords: Albanija; dokumentarni film; spori; umori