Pesmi - Pilih, Ivan (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Pilih, Ivan. Niegovo zbirko ljudskih pesmi je poslal Gabriel Majcen, kateremu se je Štrekelj zahvalil v SNP II. V rokopisu je ohranjenih 5 pesmi iz Savinjske doline (ŠZ IV. a, 114).