It's already the morning of the last day - Jančar, Drago (knjige, 2024)
Trideset slovenskih pisateljev. Trideset let slovenske samostojnosti. Od političnega do absurda, od umazanega do vzvišenega, zgodbe, zbrane v Že je jutro zadnjega dne, zajemajo zgodovino in kulture, ki so oblikovale Slovenijo od razpada Jugoslavije. Nagrajeni avtorji, predstavljeni v tej antologiji, predstavljajo širok in raznolik nabor talentov in glasov, ki so enako vznemirljivi in razkrivajoči.
Keywords: zvočne knjige