Metafizika in zavest - Mlinšek, Andrej (knjige, 2017)
Avtor je knjigo napisal po 30 letih proučevanja uspešnih ljudi in verjetno nekaj tisoč prebranih knjigah avtorjev z vsega sveta o uspešnem življenju. Vemo, da mora obstajati neka "skrivnost", ki pomaga ljudem, da se dvignejo nad povprečje in živijo uspešno in zadovoljstva polno življenje. To "skrivnost" avtor proučuje v svojih knjigah in tudi knjiga, ki jo berete, bo skušala predstaviti "skrivnost", ki pa ni nič drugega, kot drugačne navade, razmišljanja in pogledi na isti svet v katerem živimo.
Keywords: metafizika; metaphysics; zavest; podzavest; intuicija; Ho`oponopono; kvantni skok; kvantno zdravljenje; karma; darma; sinhronost; prosperiteta