Big Ben - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1994)
Carlos Valderama, bobnar.
Vancouver, Kanada, snemanje videospota za pesem No never say goodbye.
Keywords: Vancouver, Kanada - snemanje videospota