Filipovi mesečniki - Pesek, Filip (knjige, 2022)
Lastnik marketinške agencije in najbolje prodajani avtor, Filip Pesek, odpira vrata podjetnikom in podjetnicam do 29 legendarnih mesečnikov, ki so po besedah bralcev ključ za uspešno poslovanje - ne glede na razmere v državi in gospodarstvu.