Berlin - Šteger, Aleš (knjige, 2021)
Skupni označevalec tekstov je prostor nove, hitro spreminjajoče se nemške prestolnice, ki kljub velikim spremembam ne more in predvsem tudi noče maskirati ran preteklosti, marveč jih s postavljanjem novih temeljev na odkritem soočanju z zgodovino vedno znova reaktualizira. Tako tudi Štegrova nova knjiga ni le impresivni zapis prišleka o novem prostoru, ampak poskus vzajemnega vpisa, avtorja v prostor in prostora v avtorja.