Brane Rončel - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
Glasbeni promotor, voditelj radijskih in TV oddaj.
Dobrodelni koncert Kras za Afriko, kot slovenski odgovor na Live Aid (organizacija Brane Rončel in OO ZSMS Gorjansko).
Keywords: Kras za Afriko - dobrodelni koncert