Mačke in miši - Kopinšek, Simona (knjige, 2020)
Mačke ne marajo miši in miši ne marajo mačk. Tako je to na tem svetu. Nekoč so se zbrale miške in začele tuhtati, kaj neki bi lahko naredile, da bi bile varne pred mačkom, ki jih je preganjal in lovil po hiši, na vrti, na podstrešju in sploh povsod.