Razelektritve v ionosferi - Čop, Rudi (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2015)
277357312
Keywords: atmospheric light glow; electric discharges in ionosphere; ionosfera; ionosphere; razelektritve v ionosferi; sij svetlobe v ionosferi