Dopis sekretarja univerze (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1931)
Dopis v povezavi z ustanovitvijo vseučiliške knjižnice.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani