Dirka od bloka do drevesa - Zalokar, Lucijan (knjige, 2023)
Zalokar se v sedmih povezanih esejih ukvarja z vprašanji, ki si jih je zastavljal že kot obetaven atlet. Je v vrhunskem športu sploh mogoče uspeti brez uporabe nedovoljenih snovi?
Keywords: Eseji; Etika; Šport