Nazaj v Afriko - Šeruga, Zvone (knjige, 2018)
Štiri leta sem preživel z motorjem na poti okoli sveta. A povsem do konca ni šlo; vojne in zaprte meje so me ustavile nekje v Afriki. Skoraj dve desetletji je tega. Čas je, za stare račune in za darilo samemu sebi ob neki zelo okrogli obletnici. Ljubljana-Nairobi. Jaz, motor in liter šnopca. Adijo, pamet! A se je obrnilo drugače: tri meni najljubša dekleta bodo z mano. Ljubim krizo srednjih let, sem to že kdaj omenil?