Časovna luknja - Hrovat, Uroš (samozal. U. Hrovat, 2024)
Ali si ZGARAN in ZASPAN, te življenje prehiteva? URA ZAMUJENA ne vrne se nobena, zato pohiti v MALI MUZEJ,ki je edini kraj, kjer lahko ZAVRTIŠ ČAS NAZAJ. A to boš drago plačal! Lažnivi ČAROVNIK te bo zaprl v ČASOVNO LUKNJO, da s tabo nahrani ZMLETE KOSTI, ki počivajo v peščeni uri in odštevajo čas. Še tisoč žrtev potrebuje, da bo pripeljal SPEČO NEVESTO iz steklenega groba. Junakom z gradu Prepih se pridruži na zgodovinski nalogi, ki te bo odpeljala skozi srednji vek v stari Egipt in še dlje v preteklost. Takrat bo muzej v temeljih zatresla MOGOČNA ČAROVNIJA, ki spremeni starčka v dojenčka in kamen v človeka.