Pajkodlak in Kresnica - Kopinšek, Simona (knjige, 2018)
Pravljici v verzih Simone Kopinšek ne manjka napetosti. Pritegnila bo pozornost mlajših in starejših otrok ter popestrila marsikatero pravljično urico doma in v šoli. Zvočnico Pajkodlak in Kresnica sta avtorica besedila Simona Kopinšek in ilustratorka Kristina Krhin (KUD SODOBNOST) sooustvarili kot gozdno srhljivko, v kateri osrednjo vlogo s pomočjo gozdnih živali odigra neprevidna Kresnica, ki se ujame v mrežo krvoločnega Pajkodlaka. Pravljica je napisana kot pesnitev, interpretira jo Simona Kopinšek, ki jo je tudi v celoti zvočno oblikovala.