Uporaba tehnologije DNA za ugotavljanje poneverb v ribiških proizvodih z vrednotenjem socio ekonomskih vidikov - Lipej, Lovrenc (Zaključna poročila ARRS, 2018)
V1-1808
Raziskovalna organizacija - soizvajalka:Univerza na Primorskem, Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Keywords: biologija; ekosistemi; kmetijstvo