Vzporednice - Tratnik, Suzana (knjige, 2020)
: V tej zbirki kratkih zgodb je dogajanje postavljeno v Prekmurje. Glavna lika sta deklica, soočena z mnogimi drobnimi razočaranji in njena stara mama s svojimi nenavadnimi izjavami. Drugi liki v zgodbah so precej neobičajni in zaradi svojih razmišljanj izstopajo iz družbe.