Specifični simulator JEK - orodje za učinkovito usposabljanje operaterjev - Pribožič, Franc (Strojniški vestnik, 2000)
Popolni simulator je pomembna pridobitev za Jedrsko elektrarno Krško. Namen tega sestavka je prikazati uporabo simulatorjev na področju usposabljanja in povedati nekaj o specifičnem popolnem simulatorju naše elektrarne. Podanih je nekaj osnovnih informacij o načinu usposabljanja osebja z dovoljenjem za operaterja in vlogi simulatorja za prihodnje usposabljanje v JE Krško.
Keywords: simulatorji; analize; modeliranje; usposabljanje; Nuklearna elektrarna Krško