Kdo je ukradel Lunu mamico in atija - Šteinbauer, Zoran (knjige, 2020)
Koga in kaj potrebujemo v otroštvu? Tisoče igrač, tisoče pravljic, tisoče iger in zaposlitev? Morda brata, sestro, objem staršev? Zgodbica govori o tem, kako v svetu divjih obveznosti vse bolj živimo drug mimo drugega, in tudi, kako lahko to zaobrnemo.