Dragan Bulič, Brane Kastelic - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1980)
D. Bulič, glasbeni urednik; B. Kastelic, publicist.
Polhov Gradec, piknik Slovenske popevke.
Keywords: Slovenska popevka - piknik