Nagrada ptičjega carja - Jarc, Nadja (knjige, 2022)
Revni Hon Bu je za preživetje iz riževe slame pletel riževe sandale. Neko pomlad sta si dve lastovki nad vhodom v kolibo zvili gnezdo …
Keywords: Korejske ljudske pravljice