Najverjetnejša prihodnost in temeljne spremembe - Potrč Šavli, Julija (knjige, 2022)
Dokument je povzetek poročila parlamentarne skupine Global health (Velika Britanija) glede izzivov na področju zdravstvenih delavcev v globalnem svetu.
Keywords: delovna sila; elektronske knjige; izobraževanje; javno zdravje; patronaža; Poročila; Prihodnost; primarno zdravstveno varstvo; Velika Britanija; Vloga; zdravje; Zdravstveni delavci; Zdravstvo