Četrti Doktorski dan Bi(o)znanosti? - Brajnik, Zala (knjige, 2023)
Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov doktorskih študentov programa Bioznanosti, izdan v okviru IV. doktorskega dneva Bi(o)znanosti, ki je potekal 7. junija 2023.
Keywords: Bioznanosti; Podiplomski študij; Zborniki