Obiski - Hadžić Žavski, Samanta (knjige, 2023)
Obiski so zbirka kratkih zgodb, v katerih se avtorica poigrava tako s številnimi družbenimi stereotipi kot s pričakovanji bralcev. Zbirka je sestavljena iz treh delov – Obiski, Dotiki in Zvoki. Kaj vse se lahko zgodi med obiskom? Do česa vodijo dotiki in zvoki?