Na lovu za nevesto - Parker, Olivia (knjige, 2022)
Za Gabriela Devina, vojvodo Wolvereškega, so zakonske vezi še hujše od okov. A če želi vse življenje uživati kot neporočen moški, mora nadaljevanje družinskega imena naprtiti mlajšemu bratu. Zato na eleganten ples povabi najprimernejše dame visoke družbe, prepričan, da bo vsaj ena med njimi z največjim navdušenjem sprejela vlogo bodoče vojvodinje in matere dediča – sam pa se bo lahko še naprej brezskrbno predajal užitkom, ki jih ponuja življenje.