Mama hčerki - Čevnik, Lucija (knjige, 2023)
: V knjigi zbrani odgovori so razmišljanja matere, ki svoji hčerki poskuša predati kažipot življenjskih resnic, ki bi jih deklica morala slišati že pred leti, pa ji jih mama takrat ni zmogla ali znala posredovati.
Keywords: Matere in hčere; osebna rast; psihološki nasveti; razmišljanja; Življenjska modrost