Vselej v mojih mislih - Shalvis, Jill (knjige, 2023)
Ko se vrne domov v Lucky Harbor, skuša razveseliti hudo bolno mamo svojega najboljšega prijatelja Jacka tako, da ji zaupa, da je njuno prijateljstvo z Jackom preraslo v nekaj več. A kaj, ko kmalu pretvarjanje v izkazovanju vroče in strastne ljubezni s popolnim gasilcem postane precej naporno ... Jacku takšna zveza brez obveznosti zelo odgovarja – tako se izogne morebitnemu tveganju, da mu bo zlomila srce. Znova. V tej svoji »samo prijatelja« zvezi imata jasno določena pravila, ki jih dosledno kršita. Jack pa medtem hrepeni, da bi ta zveza dejansko prerasla v nekaj resnejšega in trajnejšega. Ali se najboljša prijatelja predobro poznata, da bi tvegala in se zaljubila? Ali jima bo uspelo priti do spoznanja, kaj si dejansko želita biti: prijatelja ali par?