Informacijska podpora pospeševanju postopkov (projektov) - Pogačnik, Marjan (Strojniški vestnik, 2002)
V zadnjem desetletju je očiten izredno velik poudarek podjetij za izboljševanje postopkov. V ta namen so se začele uporabljati tudi nove tehnike, predvsem na področju vodenja in informacijske podpore postopkov. Članek v prvem delu prikazuje osnovne mehanizme vpliva informacijske podpore podjetja Genis. Zaradi izredne raznolikosti postopkov in uporabnikov je nujno,da je takšno orodje prilagojeno posameznim kombinacijam. Le tako se namreč omogočijo učinkovite in hitre posege. Rešitev že uspešno uporablja več slovenskih podjetij.
Keywords: zahteve tržne; projektno vodenje; podpora informacijska; okolje večopravilno; organizacija proizvodnje; informacijska podpora; vodenje; računalniški program e-proj