Zaslužiš si - Lima, Jamie Kern (knjige, 2025)
Če spremenite mnenje o svoji vrednosti, boste spremenili svoje življenje. Pri tem vam bo pomagala svetovna uspešnica Zaslužiš si, v kateri znana podjetnica deli preproste korake, ki bodo v vas zbudili revolucionarne spremembe. Ta knjiga je za vas, če podcenjujete svoj talent in sposobnosti ter verjamete, da niste dovolj dobri za uspeh v življenju. Če se bojite zavrnitve in ste pripravljeni narediti karkoli, da bi ugajali drugim. Če zaradi strahu pred neuspehom in zavrnitvijo stojite na mestu. Ta knjiga je za vas, če ste pripravljeni na spremembo in želite zaživeti polno življenje. V uspešnici Zaslužiš si nas uspešna podjetnica spodbuja, da si zamišljamo, kaj vse bi lahko dosegli, če bi resnično verjeli vase. Kako bi živeli, če bi uspešno odpravili dvome o sebi in svojega pravega jaza ne bi več skrivali pred svetom. Avtorica nasvete za boljše življenje spretno prepleta z osebno pripovedjo in nam razkriva skrivnosti do pristne sreče, uspeha in izpolnjenosti. Jamie Kern Lima je uspešna podjetnica in govornica, ustanoviteljica podjetja IT Cosmetics, ki ga je zasnovala v svoji dnevni sobi in ga pozneje v milijardnem poslu prodala znamki L‘Oréal. Dolgo se je spopadala z dvomi o sebi, strahovi in omejujočimi prepričanji, a je s trdim delom in vztrajnostjo premagala vse ovire. Zdaj strastno izpolnjuje svoje poslanstvo in pomaga nešteto ljudem po svetu.
Keywords: osebna rast; psihologija osebnosti; samospoštovanje; Samouresničevanje; samozavest