Repki 2 - Saksida, Igor (knjige, 2025)
Repki 2 so nadaljevanje odlične, za nagrado Belma nominirane ter večkrat ponatisnjene knjižne in glasbene uspešnice Repki. V Galaksiji Repkariji vas čakajo iskrivi repi Roka Terkaja – Trkaja ter nalezljivi ritmi, zaradi katerih ne boste mogli obsedeti pri miru. Vabimo vas in vaše otroke, da se prepustite ritmu otroške poezije in si dovolite neskončno zabavo.
Keywords: Didaktično gradivo; književna vzgoja; ljudsko slovstvo; otroške pesmi; pouk; slovenska književnost; Slovenska otroška poezija; slovenske ljudske zbadljivke; Slovenske otroške ljudske pesmi; svetovna književnost; zvočne knjige