95 tez, pribitih na vrata svetišča neoliberalnega kapitalizma za osvoboditev od zajedavskega hrematizma - Gržan, Karel (knjige, 2017)
Nevzdržnost današnjih razmer je vzrok 95 tez, "pribitih na vrata svetišča neoliberalnega kapitalizma". V njih je poziv, da se odvrnemo od krivičnega in zločinskega hrematizma in obudimo nauk ekonomije, katere temeljno poslanstvo je skrb za dom - poskrbeti za slehernika.
Keywords: Družbena neenakost; Krščanski vidik; Družbeni problemi; krščanska etika; capitalism; kapitalizem; politics; politika; economics; ekonomija; neoliberalizem; morala; morality; Protestantism; protestantizem