Na spletni prižnici - Grčman, Alojz (knjige, 2023)
Misli in spodbude Martina Goloba. Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v živahen medijski svet. Pričevanje o stikih z njegovimi sledilci v času epidemije, o pristni navzočnosti na spletu ter o bistvenih vsebinah krščanske vere sta pripravila z Lojzetom Grčmanom, novinarjem portala Aleteia.
Keywords: Duhovniki; Golob, Martin; krščanska duhovnost; Vsakdanje življenje; zvočne knjige