Slepa pega - Hawkins, Paula (knjige, 2022)
Že od otroštva dalje so Edie, Jake in Ryan najboljši prijatelji, ki se skupaj zoperstavljajo celotnemu svetu. Edie je mislila, da so vezi med njimi neomajne. Toda ko je Jake brutalno umorjen, za njegov umor pa obtožijo Ryana, se njen svet poruši. Edie se prvič po dolgih letih znajde sama in svoje življenje preživlja v samotni hiši, ki sta si jo delila z Jakeom. Prežema jo žalost in strah – in to upravičeno. Nekdo je čakal na ta trenutek. Osamljeno Edie tako prične dohitevati temačna preteklost, ki ji je dolgo poskušala ubežati.