Stane Sušnik, Tomaž Purkart, Nadja Jarc - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
S. Sušnik, novinar in urednik; T. Purkart, glasbeni urednik; N. Jarc, radijska in TV napovedovalka
Radio Ljubljana, studio Vala 202, 2. nadstropje.
Keywords: Live Aid - radijski prenos