Zaratustrovo izročilo - Urbančič, Ivan (knjige, 2022)
Če ne bo prišlo do temeljite spremembe človekovega mišljenja in vsega človeškega obnašanja na planetu, je katastrofa današnje civilizacije neizogibna. Potrebno je spremeniti mišljenje, kar pomeni preustvaritev ali spreobrnitev zgodovinskega bistva človeka.