Ash as a challenge in artistic practice - Gjorgjievska, Iva (knjige, 2025)
Katalog razstave študentov, ki je nastal kot rezultat delavnic v okviru projekta "Ashcycle".
Keywords: delavnice; Intermedijska umetnost; mladi umetniki; oblikovanje; pepel; Pepeli; Razstavni katalogi; skupinske razstave; sodobna umetnost; umetniške instalacije; Umetnost; vizualna umetnost