Pet jezikov ljubezni - Chapman, Gary D. (knjige, 2021)
Hrepenenje po romantični ljubezni v zakonu je globoko zakoreninjeno v našo duševnost. Ogromno knjig govori o tej temi. Z njo se ukvarjajo v televizijskih in radijskih pogovornih oddajah. Na spletu mrgoli nasvetov. Ohranjanje ljubezni v zakonu je resen posel.
Keywords: elektronske knjige; Partnerski odnosi; Priročniki; Zakonska zveza