Dopis banske uprave rektoratu univerze (31. 7. 1936) (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Dopis v zvezi s stroški izdelave statičnih računov za železobetonske konstrukcije.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani