Zapeljivec ostane zapeljivec - Palmer, Lindsey J. (knjige, 2024)
Zadnja knjiga iz serije Skrivno življenje zapeljivcev prinaša nove ljubezenske zaplete in presenetljive preobrate. Se lahko nekdo v resnici spremeni? Stephen Crenshaw, markiz Dunwiški, je odločen, da bo eden največjih malopridnežev med londonsko smetano. Kockanje, popivanje, škandali, zapeljevanje … nič mu ni sveto, ko hoče dokazati, da je popolno nasprotje vsega, k čemur stremi njegova ugledna družina. Toda štiri leta vojske in smrt najboljšega prijatelja so ga spremenili. Vrne se v domovino po vse, kar je izgubil, tudi dekle, ki ga je ljubilo. Lady Faith Westover, hči vojvode Strathmorskega, bolj kot vsi drugi ve, kakšen malopridnež je Stephen. Konec koncev ji je strl srce, tako da je skoraj nehala verjeti v ljubezen. Zdaj pa se je vrnil, odločen, da ji dokaže, kako se je spremenil.