Popolna predaja - Mallory, Anne (knjige, 2023)
Presenetljiva ljubezenska zgodba, ki bralca popelje iz londonskega podzemlja v plesne dvorane visoke družbe, medtem ko trdosrčni kralj podzemnega sveta spoznava žensko, ki mu zamaje svet: lepotico iz visoke družbe, ki je veliko več, kot se zdi.