Ereignis in der Stadt - Jančar, Drago (knjige, 2024)
Trideset let – trideset zgodb: Premišljeno sestavljena antologija Dogodek v mestu nas poznavalsko in z veliko humorja vodi skozi novo slovensko literaturo.
Keywords: zvočne knjige