Lov za templjarskim zakladom - Petek Levokov, Milan (knjige, 2022)
Marko je čisto nesrečen. Namesto da bi bil na morju in s prijatelji iskal skriti zaklad, je z družino obtičal v Marofu. Pa to še ni vse! Vse poletje bo pri njih na obisku mamina prijateljica s hčerko Niko. Kaj naj cele počitnice počne z nadležnim mlajšim bratom in punco? Niti sanja se mu ne, da bodo to najbolj razburljive počitnice v njegovem življenju. In da bodo z Niko, Blažem in vrano Piko razrešili skrivnostni primer izginotja dveh oseb ter našli tisto, o čemer se je govorilo dolga stoletja.