Davek na nepremičnine v Sloveniji - Mitrović, Dušan (Geodetski vestnik, 1998)
V članku analiziram obstoječe stanje na področju davka na nepremičnine v Sloveniji. pri tem ugotavljam, kako je davek na nepremičnine institucionalno, organizacijsko, vsebinsko in tehnološko urejen
Keywords: davki; nepremičnine; organizacija; Slovenija; vrednotenje