Iz pesmarice Franca Tuška, igrca v Cvetkovcih (I. zvezek) - Tušek, Franc (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Tušek, Franc, godec iz Cvetkovcev pri Ptuju. Zbirko, zapisano po njegovem nareku, je Štreklju poslal dr. Fran Mohorič.